У 32-річного Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелесі: “От така у них сім’я”

Відомий український виконавець Макс Барских став головним героєм останніх пліток. Російська журналістка запевнила, що у виконавця є коханець Лос-Анджелесі.

Після заяви Макса Барських про те, що росія — дірява, на нього вилився серйозний хейт зі сторони, як представників російського шоу-бізнесу, так і зі сторони журналістів.

Макс Барських відреагував на трагедію українського народу
У Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелесі

Нещодавно відома представниця ЗМІ Олена Жигалова заявила, що Макс Барських має нетрадиційну орієнтацію, зустрічається з Аланом Бадоєвим, а також має заможного спонсора в Лос-Анджелесі. До того ж чоловік нібито немолодий.

У Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелесі

Олена Жигалова уїдливо висловилася про Макса Барських. Журналістка розсекретила пікантні подробиці особистого життя співака. За словами Жигадової, Макс дуже тісно дружить з Аланом Бадоєвим, проте не обмежується спілкуванням лише з ним.

“Мені розповіли, що у Барських є літній багатий спонсор із Лос-Анджелеса. І вони там разом усі регулярно тусуються. Так, не дивуйтеся. Разом із Бадоєвим. Ось така у них сім’я” – заявила Жигалова в ефірі YouTube-шоу “Олена, блін!l.

Варто відмітити, що, наприклад, режисер Алан Бадоєв над цими чутками лише сміється. Вочевидь Олена сильно хотіла насолити Максу Барських, але в Україні з демократичними цінностями подібні речі звучать дивно. Також же голова відпустила сальний жарт у сторону співака з натяком на дуже особисту сферу його романтичного життя, що скоріше осоромився її саму, ніж артиста.

Тим часом росіяни активно коментують особисте життя Барських, деталі якого вочевидь допомагають відволіктися від майбутнього дефолту та дефіциту цукру.

Схожі статті