44-річна Камалія розчулила українців живим виконанням пісні, яку написали чернігівчани: “Ледве стримую сльози”

Українська співачка Камалія анонсувала нову пісню, яку для неї написали автори з Чернігова. Артистка поділилася чорновим варіантом нової композиції.

Співачка Камалія не припиняє працювати над своїм репертуаром навіть у непростий для нашої Батьківщини час. У своєму особистому блозі виконавиця презентувала чорновий варіант нової композиції, яка називатиметься “Кулями”. Як розповіла Камалія, текст пісні для неї написали жителі Чернігівщини. За словами артистки, ці талановиті люди пройшли всі жахи на своїй малій батьківщині, тож виклали усі пережиті емоції в новий твір. Сама ж співачка досить емоційно сприйняла цю роботу і зізналася, що не може виконувати її без сліз:

“Пісню “Кулями” для мене написали чернігівські автори, котрі пережили жахіття російської агресії. Коли її співаю, ледве стримую сльози”, – написала Камалія.

Також артистка додала, що зараз готується на студійного запису цієї композиції і зовсім скоро зможе презентувати її усім своїм шанувальникам, а на відео презентована невеличка репетиція, якою вона захотіла поділитися з підписниками її особистого блогу.

“Готуюся до запису. Сподіваюся, що ви її незабаром почуєте. Слава Україні”

Прихильники Камалії досить тепло поставилися до композиції і в коментарях написали, що ця композиція не може залишити когось байдужим:

  • “Слухаючи цю пісню хочеться плакати, торкає душу від болю, що переживає наша Україна. дякую, Камалія, за ваше виконання бережи вас боже”;
  • “Дякую за світло Люба!”;
  • “Дуже розчулює пісня Завжди дивувалася, як співають такі пісні і не плачуть. Напевно, це професіоналізм. Ви прекрасні, Камалія”, – пишуть користувачі мережі.
Камалія презентувала нову пісню
Камалія презентувала нову пісню

Сама Камалія наразі знаходиться за кордоном разом із доньками. Судячи з геолокації, яку вона позначила на публікації, артистка перебуває на батьківщині свого чоловіка Захура Мохаммада – у Пакистані.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.