Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою найбажанішу жінку, поки дружина за кордоном: “Кохаю тебе”

Відомий український співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав користувачам соціальних мереж свою найбажанішу жінку, поки дружина за кордоном.

Зіркова пара Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна на шляху до свого щастя перенесла багато громадського засудження.

Все через те, що почуття між ними спалахнули, коли музикант був одружений зі своєю першою дружиною, яка народила йому двох синів.

Познайомилися герої статті на вокальному талант-шоу “Голос країни”, але вже після його завершення, під час спільного гастрольного туру Тоня і Арсен зрозуміли, що їхня дружба переросла у дещо більше.

Не у захваті від захоплення доньки була народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко, бо для неї табу одружені чоловіки.

Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою найбажанішу жінку

Втім, серцю не накажеш — після довгих роздумів Мірзоян прийняв рішення піти з сім’ї заради нового кохання, а згодом чоловік зміг завоювати довіру зіркової тещі.

Антоніна і Арсен стали нерозлучні, і так було б і надалі, якби не обставини. Зараз співак перебуває у Києві в складі ТрО, а його дружина і донька тимчасово виїхали за кордон в Португалію.

Через це в мережі з’явилися чутки про розставання пари, однак Матвієнко це спростувала, а Мірзоян вкотре публічно продемонстрував свої почуття.

На своїй сторінці у Фейсбуці музикант опублікував добірку світлин з коханою, яку присвятив її дню народження:

“Сонечко моє, кохана. Сьогодні [12 квітня] у тебе день народження! Ти — моє диво, найчарівніша, найбажаніша, ніжна, уважна, фантастична і справжня! Знову і знову передивляюся наші фото. Я дуже скучив, проте головне, що ви в безпеці. Кохаю тебе! Сильно!”, – написав Арсен.

Сонечко моє 🌞Кохана ❤️Тоня МатвієнкоСьогодні у тебе, День народження! Ти – моє диво, Найчарівніша, найбажаніша,…

Опубликовано арсеном мирзояном Вторник, 12 апреля 2022 г.

Схожі статті