Знайшлася таємна донька 56-річного Віктора Павліка: як виглядає і чим займається друга дитина співака

Віктор Павлік - щасливий багатодітний татко. Втім, якщо синів він показував залюбки, то єдину донечку публічною особою не зробив. Як же виглядає дівчина?

Віктор Павлік був немало разів одруженим. Від природи харизматичний чоловік завжди користувався популярністю у представниць прекрасної статі. Доля нагородила музиканта чотирма дітками. Сини Олександр, Павло, Михайлик та тендітна донечка Христина.

Батько завжди казав про неї, що дівчина дуже тиха та скромна. Саме тому вона веде непублічне життя. Втім, вдалося знайти її особисту сторінку у мережі. Випадково “поділилася” контактом молода дружина артиста Катерина Репяхова у сторіз, тегнувши рідню.

Дівчину звати Христина. Було відомо ще раніше, що прізвища татка вона не носить, адже вийшла заміж. Батько казав, що донька стала – Василець. У 2013 році народила вона Віктору Франковичу онука.

З огляду на профіль в Інстаграмі, Христина полюбляє подорожі, а ще, як і кожна дівчина обожнює квіти.

Хоча сам профіль набрав порівняно небагато підписників. Світлин з татком або його новою родиною у донька Віктора Павліка – немає. Не показує мережі вона і свою дитину.

Що відомо про маму Христини Вікторівни?

Донька Віктора Павліка народилася на світ у 1987 році. Її маму звати Світлана. Подейкують, що вона родом з Казахстану. З мамою Христини артист був до 1995 року, але потім сімейна пара розійшлася.

Втім, від спілкування з рідною дитиною чоловік не відмовився. Також знайома з Христиною і Катерина Репяхова, яка навіть вітала її з Днем народження.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.