Мама зрадниці Регіни Тодоренко звернулася до зіркової доньки, яка ізолювалася в росії: “Мені хочеться ревіти”

Скандально відома телеведуча і співачка Регіна Тодоренко ігнорує події в Україні, а її мама-одеситка тим часом звернулася до зіркової доньки.

Регіна Тодоренко почала свій кар’єрний шлях з української “Фабрики зірок”. Потім вона стала однією з учасниць жіночого поп-гурту “Real-O”, після чого пішла у напрямку сольної кар’єри і спробувала себе як телеведуча.

Героїня статті відвела багато сезонів тревел-шоу “Орел та Решка”, а після рішення з нього піти зосередилася на російському телебаченні.

Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу через війну в Україні
Мама Регіни Тодоренко звернулася до зіркової доньки

Саме в рф вона будує своє життя, де вийшла заміж за співака Влада Топалова, народила йому сина.

Після подій 24 лютого 2022 року в Україні публіка чекала висловлення її позиції, адже Регіна корінна одеситка і вдома у неї залишилися рідні, друзі та багато знайомих. Тим не менш, Тодоренко обрала політику мовчання.

Ба більше, вона не просто не висловлюється, а навіть ігнорує ситуацію, оскільки у своєму Інстаграмі продовжує показувати своє звичне життя і знімає розбір гардеробу.

Зірка знайшла собі виправдання — хоче зберегти шлюб, оскільки у них з чоловіком кардинально різна думка щодо політичної теми.

Мовляв, вони прийняли рішення взагалі це не обговорювати, аби не зіпсувати стосунки, адже зараз чекають на народження другої спільної дитини.

Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні
Мама Регіни Тодоренко звернулася до зіркової доньки

Попри своє мовчання, Регіна все одно тримає зв’язок з рідними батьками.

Так, у себе в Інста-сторіз Тодоренко виклала скріншот переписки з мамою, якій презентувала нову пісню, присвячену Топалову, і запитала її думку. Ось що жінка відповіла:

“Я коли її слухаю, мені хочеться ревіти, дуже кльова пісня!”.

Мама Регіни Тодоренко звернулася до зіркової доньки
Мама Регіни Тодоренко звернулася до зіркової доньки

Схожі статті