Як виглядають доньки Костянтина Меладзе, яких він покинув заради Віри Брежнєвої: мама виховала достойних красунь

Костянтин Меладзе від першого шлюбу виховує трьох дітей: двох доньок та сина Валерія. Не зважаючи на розлучення з першою дружиною, він підтримує контакт з ними.

Костянтин Меладзе має неоднозначну славу серед шанувальників. Мільйони меломанів захоплюються його творчістю і талантом, а гурти та артисти, з якими він починає працювати, моментально стають популярними. Саме Меладзе є творцем легендарного жіночого колективу “ВІА Гра”, а також таких груп як “Інь Янь”, “БІС”, а також Костянтин допоміг здобути славу Поліні Гагаріній, Анастасії Приходько та своєму молодшому брату Валерію Меладзе.

Водночас композитора не раз критикували, особливо фанатки-жінки. Справа в тому, що Костянтин полишив свою дружину Яну Сумм після 19 років спільного життя заради молодої підопічної Віри Брежнєвої. Неофіційно вважається, що роман між продюсером і співачкою розпочався задовго до офіційного зізнання пари в 2015-му році.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе вперше поцілувалися на публіці
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Яна Сумм подарувала чоловікові трьох дітей – двох доньок та молодшого сина Валерія. Коли хлопчику виповнилося три рочки, йому поставили діагноз аутизм. З того часу його сестри та мама увесь свій вільний час приділяють його вихованню. Відомо, що у родини є також няня, яка допомагає у догляді за Валерою. Його зірковий тато також не забуває про сина й постійно спілкується з ним та підтримує сім’ю фінансово.

Як виглядають дочки Костянтина Меладзе
Як виглядають дочки Костянтина Меладзе

Про старшу дочку продюсера Алісу відомо небагато – вона не веде соціальних мереж і зізнавалася, що не бачить себе у музичній сфері. А ось молодша Лія, навпаки, зараз робить перші кроки на естраді. Дівчина вже встигла стати зіркою відборів 12 сезону шоу “Голос країни” – Лія викликала у телеглядачів лише позитивні емоції.

Схожі статті