29-річна Христина Соловій залишилась без Вакарчука і не може жити, як раніше: припинила спати і сильно схудла

Відома українська виконавиця Христина Соловій розповіла про те, як зіпсувалося її здоров'я через сильний стрес на тлі подій в Україні. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська виконавиця Христина Соловій, яка колись прославилась завдяки протекції Святослава Вакарчука, дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповіла про проблеми, що породили останні події в Україні.

Христина Соловій розповіла правду про свій роман зі Святославом Вакарчуком
Христина Соловій припинила спати і сильно схудла

Так, дівчина запевняє, що її психологічне здоров’я зазнало шкоди через неприпинний стрес.

Христина Соловій припинила спати і сильно схудла

В інтерв’ю Христина зізналася, що припинила нормально спати, не може їсти, поки інші люди мають не достатньо їжі, і на основі усього вищевказаного, сильно схудла.

“Я сама почала ловити себе на тому, що перестала спати, дуже схудла, відчуваю, що перестаю бути корисною. Якщо ви відчуваєте, що втрачаєте сили, перш за все подбайте про себе. Тільки тоді ви зможете допомогти іншим. Спочатку собі, потім комусь”, – наголосила дівчина.

Варто відмітити, що Христина не покинула своєї країни і на даний момент знаходиться у рідному Львові, разом з батьками. Єдиний, хто чекав на неї в Києві, це був її кіт і вона подбала про те, щоб тварина доіхала до неї. Однак це не рятує Христину від страшних думок.

Свою голову вона намагається зайняти ідеями про те, як допомогти своїм співвітчизникам. Зокрема Христині вдалося зібрати велику суму грошей, яка, звісно, піде на благочинність. Волонтерство також знайомий термін для виконавиці.

Нагадуємо, що не так давно серед глядачів ширилися чутки про роман Христина Соловій та Святослава Вакарчука. Втім нещодавно музикант став батьком вперше і мамою його дитини є зовсім не співачка.

Схожі статті