“Холостяки” Макацарія, Нікіта Добринін, Макс Михайлюк та інші, допомагають Україні: як і де вони це роблять (ФОТО)

Представники різних професій пішли боронити Україну. Вони влилися до ЗСУ чи тероборони, деякі стали їздити країною та підіймати моральний дух захисникам.

Події, що відбулися після 24 лютого 2022 року, сколихнули всю Україну та вплинули політику багатьох країн світу. Більшість держав засудили загарбницьку політику агресивної росії. Демократичні країни запровадили санкції проти російської федерації. Українці згуртувалися. Представники шоубізнесу почали вступати до лав ЗСУ та тероборони. Так, наприклад, українці з шоу “Холостяки” кожен по-своєму допомагають наближати перемогу. Іраклі Макацарія (6 сезон). Фонд, який очолює Іраклі, організував благодійний марафон. Вони зібрали кілька мільйонів гривень на допомогу українцям. Також було організовано гуманітарні вантажі для біженців у Польщі. Нікіта Добринін (9 сезон). Він захищає Київ, а також спільно з рідними допомагає у пошуку житла. Макс Михайлюк (10 сезон). Пілот також вступив до тероборони, він тепер захищає Україну. Сергій Мельник (5 сезон). Футболіст з перших днів протистояння України проти росії протидіє пропаганді росіян у соціальних мережах. Також він надає допомогу волонтерам та переселенцям. Додатково їм закуповуються медикаменти для клінік та військових шпиталів. Костянтин Євтушенко (4 сезон). Бізнесмен одразу включився у роботу та надає допомогу біженцям. Бере участь у роботі координаційних центрів, а також збирає гроші та розв’язує гуманітарні питання українців. Макс Чмерковський (1 сезон). Він виїхав до Польщі та почав співпрацювати з волонтерами, які надають допомогу біженцям.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.