Колишній чоловік Марини Боржемської В’ячеслав Узелков прихистив покинутого собаку: “Зараз ми живемо разом” (ФОТО)

Відомий український боксер, тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишній чоловік Марини Боржемської В'ячеслав Узелков прихистив покинутого собаку.

В’ячеслав Узелков відомий публіці як боксер, який провів 34 бої за всю кар’єру, перемогу з яких одержав у 30.

Також він був тренером шоу “Зважені та щасливі”, де знімався зі своєю колишньою дружиною Мариною Боржемською.

За зірковою парою спостерігали безліч фанатів, котрих захоплювала історія їхнього кохання. Як раптом у 2019 році Марина і В’ячеслав розлучилися, але тихим розрив подружжя не назвеш, адже супроводжувався він скандалом і звинуваченнями.

При цьому Боржемська ніколи прямо не озвучувала причин розлучення, хоча дала зрозуміти, що чоловік не завди себе контролював і міг застосувати силу навіть у присутності дітей.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков прихистив покинутого собаку

Узелков заперечує слова колишньої та стверджує, що вона навмисне поливає його брудом, і, мовляв, незрозуміло за що.

Варто зауважити, що боксер якийсь час намагався повернути Марину, однак зрештою налагодив особисте життя з іншою жінкою, особистість якої тримає в секреті.

З двома дітьми від шлюбу з Боржемською В’ячеслав зв’язку не тримає, запевняючи, що це рішення їхньої матері — забороняти спадкоємцям бачитися з батьком. Вона ж навпаки каже, що це Узелков не проявляє ініціативи.

Свою любов і турботу спортсмен знайшов кому приділити. Так, в Інстаграмі В’ячеслава Узелкова з’явився зворушливий допис, у якому він розповів, що прихистив покинутого собаку:

“Цей пес покинутий. Покинутий людьми, яких я не критикую, але все ж він молодий, 5-6 місяців. Прибігав щоранку в один і той же час до залу, де ми годували його. Але в черговий раз, коли він прибіг до нас, я зрозумів, що його кинули, і вирішив забрати до себе. Зараз ми живемо разом з ним. І я вважаю його господарів зрадниками, бо кинути чудового [прим. ред.] пса — це зрада”.

Схожі статті