40-річний Діма Білан розплакався на лікарняному ліжку: викликає до себе жалість та просить підтримки у фанатів

Діма Білан опинився на лікарняному ліжку.

Співак Діма Білан раптово опинився на лікарняному ліжку. Артист пережив операцію, про яку розповів у особистому блозі.

Кілька тижнів тому артист шокував шанувальників новиною про те, що він лягає на операцію в одну зі столичних клінік. Через що кумиру мільйонів знадобилося хірургічне втручання, він розкривати не став. При цьому Діма Білан зізнався, що із цією проблемою він живе з дитинства.

Іноді співак виходить на зв’язок із фанатами. До сьогодні вони бачили його усміхненим, позитивним і налаштованим оптимічно, проте останнє опубліковане ним відео змусило шанувальників хвилюватися. На кадрах Діма Білан лежить на лікарняному ліжку з очима на мокрому місці. Як виявилося, на той момент він був під наркозом, адже йому доведеться пережити ще одну операцію. «На невеликий час вирушаю в тонкі світи, так би мовити», — насилу промимрив свої останні слова перед хірургічним втручанням артист.

Учасник «Євробачення» справді не зміг стримати сліз. Він відверто зізнався, що втомився від усіх болів, які переніс за останні три тижні, при цьому не втратив оптимізму, запевнивши, що все буде гаразд. Схвильовані станом кумира шанувальники в коментарях почали бажати йому якнайшвидшого одужання, а також зазначили, що з нетерпінням чекають на його повернення на сцену.

Схожі статті