Невістка Оксани Марченко намагається відбілити репутацію після затримання Медведчука, але опустилася до погроз

Невістка Оксани Марченко Катерина Марченко намагається відбілити свою репутацію на тлі затримання Віктора Медведчука. Однак опустилася до погроз.

Два роки тому в сім’ю Віктора Медведчука увійшла красуня на ім’я Катерина. Дівчина вийшла заміж за пасинка олігарха Богдана Марченко — рідного сина Оксани Марченко. Минулого року вона подарувала телеведучій онука, якого назвали на честь діда. Однак гармонія у родині порушилася спочатку через кримінальні впровадження на багатія, а потім рішення кума Медведчука, яке повністю змінило позиції сімейства.

Невістка Оксани Марченко намагається відбілити репутацію після затримання Медведчука

Оксана Марченко втекла за кордон вночі 18 лютого і припинила виходити на зв’язок. Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту наприкінці лютого, а про його місцезнаходження не було відомо нікому. Тоді ж прозвучало звинувачення у зраді.

Невістка Оксани Марченко намагається відбілити репутацію після затримання Медведчука. Скріншот особистої сторінки Катерини Марченко

Телеведуча закрила доступ до своєї сторінки і вийшла на зв’язок лише після новини про затримання олігарха. Зірка відзначилася кількома відеозверненнями до Президентів України та Туреччини.

Також телеведуча провела прес-конференцію, у якій завірила аудиторію у тому, що її чоловік — законопослушна людина, яка завжди прагнула миру, а його затримання незаконне.

Тим часом її невістка усіма силами намагається відбілити власну репутацію. Раптово після гучного скандалу, вона почала публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram докази того, що їй не байдуже, але зовсім скоро опустилася до того, що почала погрожувати власним підписникам “бумерангом”.

Невістка Оксани Марченко намагається відбілити репутацію після затримання Медведчука

Дівчина повідомляє, що її родині бажають не погані речі.

Схожі статті