Дружина Романа Сасанчина не витримала удару від новини про розлучення і попрощалася з фанатами: “В мене все”

Дружина українського музиканта Романа Сасанчина вирішила, що завершує свою блогерську діяльність та попрощалася з фанатами. Усі деталі в статті.

Близько місяця тому дружина переможця “Голосу України” Романа Сасанчина Іванна поїхала до Польщі, і зараз перебуває там з їхньою спільною донькою Елізабет. Одразу після прибуття дівчина повідомила, що дуже посварилася з Романом. Конфлікт здавалося був вичерпаний, але то було хибне враження. Нещодавно дівчина заявила, що їхньої сім’ї більше немає.

Дружина Сасанчина схвилювала мережу заявою, знаходячись в Польщі з дитиною

Журналісти зробили з цього висновок, що мова йде про розлучення.

Дружина Романа Сасанчина не витримала удару від новини про розлучення і попрощалася з фанатами

Втім, між Іванною та пресою відбулася непорозуміння. Днем згодом дівчина заявила, що вони не розлучаються і вона сподівається на вирішення ситуації у сторону збереження сім’ї заради їхньої доньки. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина Романа Сасанчина не витримала удару від новини про розлучення і попрощалася з фанатами. Скріншот особистої сторінки блогерки

Публіка відреагувала на такий поворот подій дуже гостро, адже відчула себе обманутою. Трактувати заяву дівчини якось інакше було вкрай складно, і на Іванну посипалися звинувачення у піарі та хайпі.

У відповідь на масову критику блогерка вирішила взагалі піти з мережі. Вона зізналася, що не займалося хайпом і більше не має наміру продовжувати блогерську діяльність. Іванна попрощалася з підписниками, а також залишила побажання всій Україні.

Дружина Романа Сасанчина не витримала удару від новини про розлучення і попрощалася з фанатами. Скріншот особистої сторінки блогерки

Однак є шанс на те, що образу дівчини пройде, і вона повернеться.

Схожі статті