73-річна Алла Пугачова потрапила до лікарні: лікування зірки в Ізраїлі закінчилося небажаною госпіталізацією

Мережею активно шириться інформація про те, що Алла Борисівна Пугачова потрапила до лікарні в Ізраїлі. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Наприкінці лютого Алла Пугачова та Максим Галкін рушили до Ізраїлю. Там у сім’ї є розкішний будинок в районі Кесарії. Зіркове подружжя одразу ж звинуватили у державній зраді, але гуморист поквапився пояснити, що Примадонна поїхала лікуватися. Вона і раніше так робила. Насправді Алла Борисівна страждає від гепатиту, оперувала голосові зв’язки, а також має серйозні проблеми з серцем.

Алла Пугачова потрапила до лікарні

Розважати людей Максим відмовляється. Мовляв, зараз на час сміятися та насолоджуватися життям. Тим часом Пугачова мала відсвяткувати свій день народження, але також відмовилися це робити, за неясних причин.

Максим Галкін і Алла Пугачова продають замок після втечі з Росії
Алла Пугачова потрапила до лікарні

Тепер же ізраїльські соціальні мережі вибухають від новини про те, що Алла Борисівна потрапила до лікарні. Подейкують, що в неї передінфарктний стан. Артистка тривалий час не виходила на зв’язок, тому поговорити з нею у російських журналістів немає можливості. Родина Галкіна поки що ніяк не коментувала чутки про госпіталізацію зірки. Тим часом наближені до Примадонни прекрасно знають про те, що вона дійсно може знаходитися у такому стані через хворобу серця і не відмітають, що новина може бути дійсною.

На даний момент ЗМІ активно намагаються зв’язатися з представниками Максима Галкіна або Алли Пугачової та дізнатися усі деталі про її стан.

Нагадуємо, що раніше в мережі з’являлася інформація про те, що вони продають свій замок у Підмосков’ї, але інформація так і не підтвердилася. Натомість Алла Пугачова обіцяла місцевому священнику повернутися в росію.

Схожі статті