Ігор Кондратюк змінив діяльність: продюсер помічений за непростим ділом з лопатою та в робочому одязі

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вразив своїх шанувальників перевтіленням. Де зараз знаходиться зірка і чим займається, поки шоу-бізнес працює на благочинність?

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк, окрім професіоналізму, прославився не тільки своєю елегантністю та вмінням триматися, але й категоричністю, принциповістю та невблаганністю.

Ігор Кондратюк заявив, що хоче побитися з Миколою Басковим
Ігор Кондратюк помічений за непростим ділом з лопатою та в робочому одязі

Та коли наступають темні часи, знаменитість без проблем направляє свої сили та енергію на те, що може принести користь не тільки йому, але і його співвітчизникам.

Ігор Кондратюк помічений за непростим ділом з лопатою та в робочому одязі

Зараз продюсер знаходиться у Львові, куди приїхав на початку березня. Новина про те, що його будинок був зруйнований, застала Ігоря у дорозі. Тоді ж він святкував свій день народження. Продюсер не сильно засмучується через те, що його полишили домівки, адже його родина ціла та не пошкоджена. Про те, що залишилося від його майна він говорити не хоче, зізнався лише про те, що тепер проживає у будівлі місцевої компанії.

Тим часом знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблена нещодавно. На ній Ігор у робочому одязі з лопатою та саджанцями займається озелененням міста. Справа благородна та вельми вдячна.

Метою продюсера та інших членів команди стало створення справжнісінького лісу на околицях. Варто відмітити, що до участі долучилося велика кількість людей та волонтерів. Також неможливо не відмітити той факт, що Ігорю Кондратюку неймовірно пасує зелений колір, і не гірше, ніж дорогі смокінги та брендові сорочки.

Схожі статті