38-річна Катя Осадча після розмов про майбутнє поповнення показала вагітний живіт: “Стати ще раз батьками”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала підписникам круглий живіт та зробила інтригуючий допис до фотографії. Всі деталі в нашій статті.

Минулого року аудиторія Катерини Осадчої активно підозрювала її у приховувані вагітності. Зірка раптово почала одягати сукні, яким ніколи не надавала переваги. Свою стрункість вона ховала за мішкуватим дизайном, а в кадрі поставала таким чином, щоб не було помітно деталей її фігури.

Врешті-решт оператори все ж таки декілька разів засвітили її живіт, і Катерина публічно зізналася в тому, що виношує дитину. До останнього вона не хотіла дізнаватися стать малюка, адже мріяла про дівчинку. Натомість у зірки народився третій син, якого назвали Данилом.

Катя Осадча після розмов про майбутнє поповнення показала вагітний живіт

Після пологів пара майже одразу почала говорити про наступну дитину, адже мрії народити дівчинку не померли. Тим не менш, Осадча не змогла дати чіткої відповіді, чи готова вона народжувати ще раз. З того часу пройшов рік.

Данил росте дуже швидко, а його батьки вже обговорюють не наступну вагітність, а можливість всиновити дитину з притулку, адже зараз в Україні дуже багато сиріт, які залишилися без батьків. Юрій Горбунов не дає чіткої відповіді, але дає зрозуміти, що вони з Катериною серйозно розглядають імовірність саме такого сценарію.

На тлі цих новин, раптова публікація Каті Осадчої на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, у якій вона постала з круглим животом спершу може викликати неоднозначні емоції. Але якщо вчитатися у допис, стає зрозуміло, що світлина архівна і була зроблена більше року тому, коли Катя виношувала маленького Данила.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.