Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються? Після скандалу “пара” тримається на відстані

Історія стосунків Марії Яремчук та Олександра Пономарьова вельми цікава. Зірки дуже тісно співпрацювали, а потім повністю зникли з інфополя.

Коли красуня Марія Яремчук з’явилася на українській сцені, погляди аудиторії були направлені лише в її сторону. Талановита та неймовірно вродлива спадкоємиця Назарія Яремчука досягла визнання у вельми короткі терміни. Зовсім не дивно, що фанати мріяли побачити її у парі з кимось гідним її уваги, так само талановитим та привабливим.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються

Декілька років тому розпочалося співробітництво Марії та Олександра Пономарьова, яке дало початок пліткам про їхнє кохання. Так, мережею ширилися чутки про те, що між артистами бурхливий роман.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються

Але завершилося усе відвертим скандалом. Олександр Пономарьов вирішив привернути ще більше уваги до їхнього дуету і заявив пресі, що знаходиться у романтичних стосунках з Яремчук.

Коли дівчина почула від журналістів питання про те, чи правда це, не приховуючи емоцій, відповіла, що це неправда. Щоб уникнути незручної ситуації Олександр Пономарьов згодом заявив, що це був лише жарт, який представники преси просто не зрозуміли. Однак співробітництво артистів після цього швидко зупинилося, а Марія та Олександр до цього дня не підписані один на одного в соціальній мережі Instagram. Тобто взагалі не підтримують зв’язку.

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов більше не спілкуються. Скріншот пошукового запиту у підписках співачки

Варто відмітити, що у підписках у Марії Яремчук майже увесь український бомонд, але для Пономарьова там не знайшлося місця.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.