На життя дружини Олександра Усика готувався замах: вперше родина пояснила дивну поведінку боксера

Дружина всесвітньо відомого українського спортсмена, боксера Олександра Усика нарешті відкрила таємницю та розповіла, чому її чоловік не міг відповісти "Чий Крим?".

Неодноразово всесвітньовідомий український спортсмен, боксер Олександр Усик піддавався критиці через його політичну позицію. Журналісти підбігали до знаменитості з одним єдиним питанням “Чий Крим” на постійній основі і завжди не могли отримати зрозумілої та чіткої відповіді.

На життя дружини Олександра Усика готувався замах

Тільки зараз зіркова пара може пояснити, чому боксер поводився настільки дивно. І дійсно, у його вчинках криється доволі серйозна причина. Полягає вона в тому, що його дружина Катерина Усик я уродженкою Автономної Республіки Крим і проживала там до недавнього часу. Через відомість її чоловіка Катерину неодноразово шантажували. Також жінка розповіла про регулярні погрози.

На життя дружини Олександра Усика готувався замах

"Все зіпсували": дружина Олександра Усика показала, що зробили росіяни з елітним маєтком
На життя дружини Олександра Усика готувався замах

Так, Катерина Усик дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, через що доводилося пройти її сім’ї. Жінка розповідає, що їй постійно погрожували паралельно з запитами преси до Усика щодо того, кому належить Крим.

“Всі знали, де я живу, а вони були здатні на все, що завгодно. Саня просто не міг висловити свою позицію. Дійшло до того, що погрожували прийти додому, знайти щось заборонене в росії та відправити мене до СІЗО, а дітей до дитбудинку. А зараз вони загрожують, що заберуть мою оселю”

На даний момент жінка вже не хвилюється про долю своєї нерухомості і каже, що якщо хочуть забрати, нехай забирають. Мовляв, рано чи пізно, Крим все одно повернеться до України, і вона зможе повернутися додому, а кримчани переможуть.

Схожі статті