Лілія Ребрик зізналася, що вранці 24 лютого покинула дітей з чоловіком і поїхала: “Навіть не усвідомлювала”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про те, що не була поруч зі своїми дітьми і чоловіком вранці 24 лютого.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, на відміну від багатьох своїх колег, зустріла ранок 24 лютого не у себе в ліжку. Справа в тому, що до зйомок вона готується ледь не з ночі, адже має вийти в ефір “Ранку з Україною” сяючою та з гарним настроєм.

Як знаменитість дізналася про страшну новину, вона розповіла в ексклюзивному інтерв’ю “Комсомольській правді в Україні“.

Лілія Ребрик зізналася, що вранці 24 лютого покинула дітей з чоловіком і поїхала

Так, телеведуча не приховує, що вранці 24 лютого зібралася на роботу, і нічого не підозрюючи, поїхала до студії, якої навіть встигла дістатися. Там вона готувалася, допоки не почула від свого коханого чоловіка Андрія про те, що відбувається.

Лілія Ребрик заспівала з доньками
Лілія Ребрик зізналася, що вранці 24 лютого покинула дітей з чоловіком і поїхала

Звісно, ефір так і не відбувся. Зіркова пара виховує двох маленьких доньок, яких було необхідно терміново забирати з квартири. Варто відмітити, що сім’я по буднях проживає у місті, а на вихідних рушає у свій заміський маєток. Тоді Ребрик прийняла рішення поїхати до своїх батьків.

“Дзвоню чоловікові, він бере трубку, і я через трубку чую страшний вибух. Андрій швидко піднімає дітей, одягає напівсонних, щоб спуститись у бомбосховища. В результаті ефір скасували, я приїхала додому, навіть не усвідомлювала, як їду у машині під сиренами. Доїхала додому, подивилася на дітей у підвалі та вирішила їхати до батьків, вони живуть на Західній Україні”

Варто відмітити, що зараз знаменитість повернулася до минулого образу життя і навіть виходить ефір, але зараз це робить з дому і спілкується зі своїми колегами в режимі онлайн.

Схожі статті