Першій дружині Юрія Горбунова не вдалося переплюнути Катю Осадчу: як виглядає жінка, з якою шоумен прожив 20 років

Український шоумен і телеведучий Юрій Горбунов щасливий у шлюбі з колегою по цеху Катериною Осадчою, до якої пішов від своєї першої дружини Людмили.

Юрій Горбунов втілює образ зразкового сім’янина, а його шлюб з Катериною Осадчою називають одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Романтичні стосунки між колегами зав’язалися на знімальному майданчику “Голосу. Діти”, причому вони були вже давно знайомі, але саме тоді між ними спалахнула іскра.

Була одна перепона — Горбунов на той момент був одруженим, але вгамувати свої почуття до Осадчої не зміг.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Під вінець шоумен вперше пішов у 1995 році у свої 25, коли він ще був актором-початківцем і працював у драмтеатрі Івано-Франківську.

Людмила, так звуть першу дружину Горбунова, танцювала в балеті, була тоді заміжньою і виховувала доньку, проте як і у випадку з Осадчою — серцю не накажеш.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Першій дружині Юрія Горбунова не вдалося переплюнути Катю Осадчу

Юрій взяв до шлюбу нову кохану, не злякавшись ні того, що вона має дитину, ні того, що вона старша за нього на 12 років.

Після весілля Горбунов вдочерив падчерку Ксенію, а Людмила пішла з театру і присвятила себе домашньому вогнищу, хоча спільних спадкоємців за 20 років у них не з’явилося.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Першій дружині Юрія Горбунова не вдалося переплюнути Катю Осадчу

Подробицями стосунків пара не ділилася з публікою, навіть розлучення було тихим, але менш обговорюваним воно не стало — пліткували, що тріщину шлюб дав саме після появи на горизонті Каті Осадчої, через що її охрестили розлучницею.

Тим не менш, зіркове подружжя подолало ці труднощі, а тепер їхнім союзом милуються мільйони фанатів.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.