Знайшлися очевидці весілля Олега Винника, яке він приховує від фанатів: повелитель вовчиць закоханий до нестями

Відомий український співак Олег Винник тримає подробиці особистого життя за сімома замками, але знайшлися очевидці його весілля, які видали зірку з головою.

Олег Винник є безумовним улюбленцем жінок, адже в його репертуарі багато романтичних пісень, а його образ — невиправний романтик, готовий зробити заради кохання все.

Подейкують, що артист давно одружений, хоча сам він цю інформацію не коментує. За спогадами колишніх викладачів знаменитості з Канівського музичного училища, своє кохання він зустрів ще тоді під час навчання.

Нарешті знайшлися очевидці весілля Олега Винника, яке він так намагався приховати від публіки.

Яким було весілля Олега Винника

Дружиною Олега Винника стала його бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш відома як Таюне. Стосунки між ними зав’язалися у студентські роки.

Тоді ще майбутній повелитель вовчиць одразу оточив увагою Таю, яка була найскромнішою дівчиною на курсі, а свої почуття пара зберегла і до сьогоднішнього дня.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Знайшлися очевидці весілля Олега Винника, яке він приховує від фанатів

Жителі села Червоний Кут у Черкаській області, де Олег виріс, розповіли в інтерв’ю з журналістами програми “Викриття“, що весілля Винника і Таюне було пишним, гуляли на ньому близько двохсот гостей.

Після реєстрації шлюбу в сільському клубі, молодята святкували створення сім’ї за усіма українськими традиціями — столи ломилися від їжі, був коровай, гуляли усі родичі, сусіди, вчителя, гуляли майже тиждень.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Знайшлися очевидці весілля Олега Винника, яке він приховує від фанатів

Пізніше зіркова родина стала повноцінною — у них народився син Юліан, який зараз живе у Німеччині і займається професійним плаванням.

Усі інші деталі особистого життя Олега Винника дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті