Чотири красуні, як на підбір: як виглядають три сестри 40-річної Віри Брежнєвої, які не поступаються привабливістю

Віра Брежнєва - не єдина дитина в родині. Співачка та екс-віагрянка має трьох сестер, одна з яких була дружиною російського продюсера Олександра Цекало.

Віра Брежнєва після весілля зі своїм продюсером Костянтином Меладзе у 2015 році частково перебралася до росії, де продовжила активно працювати. Туди ж вона перевезла своїх доньок Сару та Соню. Проте співачка має декілька квартир у Києві – відомо, що декілька місяців тому вона з чоловіком придбала ще одне помешкання у елітній новобудові столиці, а її молодша дочка ходила у київську школу.

Після 24 лютого Брежнєва зайняла однозначну позицію – артистка підтримала Україну, а також почала активно займатися волонтерством. Тимчасово вона переїхала до Варшави. У Польщі Віра збирає гуманітарну допомогу та передає її до України.

Віра Брежнєва з дочками
Віра Брежнєва з дочками

У самої артистки є три сестри, з якими вона підтримує досить близькі стосунки. Віра – середня донька. Її старшу сестру звати Галиною, наразі вона мешкає за кордоном, у Греції. Окрім того, у Брежнєвої є дві молодші сестри-двійнята Анастасі та Вікторія. Вся родина мешкала у місті Камінське на Дніпропетровщині, однак зараз сестри переїхали з рідного населеного пункту.

Віра Брежнєва з сестрами: Вікторія, Анастасія, Віра та Галина
Віра Брежнєва з сестрами: Вікторія, Анастасія, Віра та Галина

Одна із молодших сестер артистки, Вікторія, також намагалася піти стопами Віри та з’являлася у світській тусовці. У 2008 вона вийшла заміж за продюсера Олександра Цекало – йому дівчина подарувала двох дітей. Подружжя розлучилося після 10 років шлюбу, коли Вікторія застукала коханого за зрадою.

Вікторія Галушка і Олександр Цекало
Вікторія Галушка і Олександр Цекало

Анастасія та Галина Галушки не люблять часто з’являтися на публіці, тому не активно ведуть соціальні мережі. Анастасія, двійнючка Вікторії, мешкає у Києві і також виховує двох дітей.

Віра Брежнєва з сестрами і мамою
Віра Брежнєва з сестрами і мамою

Схожі статті