34-річна Настя Каменських проміняла Іспанію на Сполучені Штати: заради свого світлого майбутнього

Відома українська співачка Настя Каменських поїхала з Іспанії та опинилася у Сполучених Штатах Америки. Навіщо артистка подолала таку відстань?

Як відомо, знаменита українська співачка Настя Каменських наприкінці лютого опинилася в Іспанії і не мала можливості повернутися до України з огляду на небезпечність цього заходу. Втім, правда про те, що відбувається на її Батьківщині неодноразово доводила її до сліз.

Каменських робила різноманітні заклики, боролася в інформаційному просторі, а згодом почала діяти та влаштовувала благочинні концерти, кошти з яких мали повністю піти до рук її співвітчизників.

Не обійшлося і без критики. Майже увесь час на Каменських виливається хейт стосовно того, що вона ховається в Європі і навмисне вивезла своїх батьків до початку катастрофи. У захист знаменитості необхідно відмітити той факт, що Потап за півроку попереджав фанатів артистки про те, що їхній курс йде на іспаномовні країни, адже Каменських мріє підкорити цю аудиторію. Зіркова пара мала працювати увесь 2022-й в Європі.

Настя Каменських проміняла Іспанію на Сполучені Штати

На диво, нещодавно Настя Каменських змінила свою локацію, покинула Іспанію та опинилася Сполучених Штатах Америки. Чи надовго вона залишиться за океаном достовірно невідомо, але її мета така сама, яка була і в Злати Огнєвіч — проінформувати американців про те, що відбувається в Україні та зібрати кошти на допомогу.

При цьому зірка тепер зберігає свій стиль та розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про свою діяльність на двох мовах: іспанській та українській.

Варто відмітити, що місцезнаходження Потапа невідоме. Продюсер виходить на зв’язок з дивного приміщення, яке нагадує кладовку. Можливо його таємничість пов’язана з постійними погрозами в мережі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.