33-річна MamaRika, яка втекла за кордон, зізналася, чи планує повертатися до Києва: тут віддано чекає чоловік

Українська співачка MamaRika наразі перебуває у Польщі разом із восьмимісячним сином. Чоловік артистки залишився в Україні та чекає на повернення дружини та дитини.

Анастасія Кочетова, більше відома під псевдонімом MamaRika, минулого року вперше стала мамою. Співачка подарувала своєму чоловікові, шоумену та комедійному актору Сергію Середі, сина Давида. Пара вже декілька років живе щасливо та славиться серед колег і фанатів як зразкове зіркове сімейство, однак день 24 лютого розлучив родину на невизначений час.

MamaRika та Сергій Середа
MamaRika та Сергій Середа з сином

Після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України артистка була вимушена поїхати за кордон, аби вберегти життя та дитинство свого сина. Наразі Анастасія разом із маленьким Давидом знаходиться у Польщі, у Варшаві. Там вона продовжує виховувати хлопчика, а також намагається шукати та передавати до України гуманітарну допомогу.

У своєму особистому блозі MamaRika вирішила повідповідати на питання шанувальників. Один із фанатів поцікавився, чи планує артистка повертатися до України, на що вона відповіла, що так, адже дуже сумує за чоловіком:

“Я думаю, що я не витримаю і скоро рвану додому. Не можу я окремо від Сєргєіча, сім’я має бути разом”, – заявила співачка.

Скріншот з Instagram MamaRika
Скріншот з Instagram MamaRika

MamaRika також розповіла, що будинок, у якому вона жила разом із Сергієм та сином уцілій після атак росіян. Вона зазначила, що мріє повернутися саме туди, однак на даний момент для неї головне те, що вона та її близькі живі та здорові.

Також Анастасія розповіла, що не знає до кінця, що робитиме у перший день перемоги. Зараз вона постійно плаче, коли думає про це, тож і відразу після перемоги буде сміятися, плакати та обіймати усіх рідних.

Скріншот з Instagram MamaRika
Скріншот з Instagram MamaRika

Схожі статті