Злата Огнєвіч назвала імена учасників “Холостячки-2”, які пишуть їй після розриву з Задворним: “Багато підтексту”

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч в новому інтерв'ю розповіла, хто з учасників шоу "Холостячка-2" досі пише їй повідомлення.

Злата Огнєвіч у 2021 році стала головною героїнею романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, куди пішла на пошуки кохання.

З неабияким інтересом глядачі спостерігали за розвитком стосунків співачки з чоловіками, які намагалися підкорити серце зіркової красуні.

У фаворити вибилися бізнесмени Дмитро Шевченко і Макс Тарапата, але за поведінкою і поглядами Злати перемогу пророкували саме Дімі.

Втім, фінал проєкту став повною несподіванкою для фанатів, бо переможцем Огнєвіч обрала Андрія Задворного, побачення з котрим виглядали найменш романтичними.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч розповіла, хто з учасників Холостячки знову їй пише

Та вже на пост-шоу “Як вийти заміж. Життя після проєкту” Злата зізналася, що через півтора місяці відносин коханий її кинув зі словами — почуття зникли.

Дуже важко Холостячка переживала розрив, бо по-справжньому закохалася в Андрія, але знайшла в собі сили остаточно викреслити його з життя та назавжди перевернути цю драматичну сторінку.

Огнєвіч тоді дуже підтримав Макс Тарапата, через що шанувальники одразу ж почали підозрювати їх у відновленні стосунків, і хоча молоді люди не виключають такого в майбутньому, наразі Злата ще не готова знову відкрити своє серце.

Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки
Злата Огнєвіч розповіла, хто з учасників Холостячки знову їй пише

Після подій 24 лютого в Україні артистка залишилася в Києві і лише тимчасово виїздила за кордон — для благодійних концертів, кошти за які перераховуються на потреби українців.

Крім того, Огнєвіч не відмовляється від інтерв’ю. Цього разу вона поспілкувалася з Лілією Ребрик в програмі “Ранок з Україною“, де розповіла, хто з учасників “Холостячки-2” поцікавилися її самопочуттям та безпекою.

Цими чоловіками стали Тарапата і програвший фіналіст Дмитро Шевченко:

“Ми з Максимом постійно на зв’язку. Він мені каже, чим там займається, а я кажу, куди відвезла батьків. З Дмитром також. Він мені писав і питав: “Як ти?”. Це таке питання, такі два простих слова — як ти. Це — чи живий ти, чи є в тебе їжа, вода, чи ти в безпеці. Тобто тут дуже багато підтексту”.

Діма Шевченко і Макс Тарапата після відмови Злати Огнєвіч знову не поділили одну жінку
Злата Огнєвіч розповіла, хто з учасників Холостячки знову їй пише

На питання Лілії про Задворного Злата відповіла неохоче:

“Знову ж таки, я цю сторінку перегорнула, зачинила двері і мені не цікаво на цю тему розмовляти”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.