Зірка “Нового каналу” Андрій Шабанов днює і ночує у своєму автомобілі: телеведучий рятує життя українців

Зірка телебачення Андрій Шабанов вирішив зайнятися неймовірно важливою справою і протягом двох місяців перевозить життєво необхідні ліки. Усі деталі в статті.

Відомий український телеведучий Андрій Шабанов на деякий час, зник з вітчизняного телебачення. Але насправді він продовжував свою діяльність, але у більш скромному форматі. Зараз Шабанов займається створенням власного подкасту, роботою на радіо, керуванням рок-готелю в Одесі і веденням блогу у соцмережах, на ТБ майже не з’являється.

Також чоловік велику кількість часу присвячує своїй сім’ї. Андрій одружений на бізнесвумен Валерії Бородіній. У пари є спільна донька Марія. Також вони виховують дочку Лєри Софію від шлюбу з Антоном Лірником, а у Шабанова є дорослий син Роберт, який живе з мамою за кордоном.

Однак, його ім’я знову стало гучним за останні два місяці. Вся справа в тому, що він взвалив на себе неймовірно важливу справу. Андрій Шабанов буквально рятує життя українців.

Андрій Шабанов днює і ночує у своєму автомобілі

Так, завдяки Ользі Мартиновській стало відомо, що Андрій Шабанов займається закупівлею та транспортуванням життєво важливих для українців ліків L-тироксин. Їх прописують людям з хворобою щитовидної залози. Уся проблема в тому, що в Києві та інших містах на даний момент цих ліків просто немає, і волонтери вимушені долати неймовірні відстані, щоб придбати їх.

Серед них і опинився Андрій, який буквально днює та ночує за кермом автомобіля і робить все можливе, щоб надати своїм співвітчизникам можливість підтримувати своє здоров’я. Варто відмітити, що він не самотній у цій справі. Наприклад, він неодноразово співпрацював з Мартиновською, яка першу закупівлю на 9 тисяч євро зробила з власної кишені.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.