Камінська засудила Вакарчука, Федишин та інших колег, які виступають перед захисниками: “Не треба їх підтримувати”

Відома українська співачка та екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська засудила колег по сцені, які виступають перед українськими захисниками.

Зараз Україна переживає дуже сумні та важкі часи, а майбутнє всього народу тримається на плечах захисників, що хоробро боронять Батьківщину.

Багато артистів вітчизняного шоу-бізнесу почали випускати патріотичні пісні, а також їздити по країні з виступами для хлопців і дівчат з ЗСУ.

Серед них — лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, співак Дзідзьо, шоумен Юрій Горбунов, співачки Світлана Тарабарова та Ірина Федишин, піаніст Євген Хмара і це ще не всі.

Але є й ті, хто не вважає цю ініціативу доброю — як, наприклад, екс-неангел Слава Камінська.

Слава Камінська розсекретила ім'я свого бойфренда.
Слава Камінська засудила колег по сцені, які виступають перед захисниками

Зараз артистка перебуває зі своєю мамою і дітьми від пластичного хірурга Едгара Камінського, з яким розучилася у 2019-му, у Нідерландах, куди виїхала в пошуках безпечного тимчасового прихистку.

Вже місяць зірка живе в Роттердамі, але мріє якнайшвидше повернутися додому, адже зняти житло там дуже важко, все дорого, а ще заважає мовний бар’єр.

Слава Камінська
Слава Камінська засудила колег по сцені, які виступають перед захисниками

Про все це Слава розповіла в інтерв’ю “Зірковому шляху“, під час якого також засудила колег по сцені, які виступають перед захисниками:

“Мені здається, що все це бенкет під час чуми. Тому що… Я не знаю, ось їздити підтримувати наших солдатів. Не треба їх підтримувати, солдати, як мені здається, повинні бути в зосередженому стані”.

Камінська вважає, що ці “пісні-танці” розслабляють, а від цього залежить життя і наших хлопців, і багатьох інших людей.

Схожі статті