Заради кого Іванна Онуфрійчук покинула свого чоловіка-олігарха Алмаза: “Сказав мені, що я божевільна”

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка останні декілька місяців проживала разом зі своїм чоловіком в Швейцарії, повернулася додому. Усі деталі в статті.

Минулого року відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка прийшла на заміну Тіні Кароль у телевізійному шоу “Танці зірками”, вийшла заміж. Її обранцем став казахстанський мільярдер на ім’я Алмаз. Родина обрала елітне життя у Швейцарії, де у Іванни та її чоловіка є квартира.

Заради кар’єри в Україні Онуфрійчук долала величезні відстані. Але тепер вона приймає своїх родичів та друзів у центрі Європи. Вона допомагає їм з розміщенням, а також отриманням необхідних документів. Здавалося, що у знаменитості більш-менш все в порядку. Але з’ясувалося, що їй дуже потрібно було повернутися до Києва. Адже Іванна декого залишила в столиці.

Заради кого Іванна Онуфрійчук покинула свого чоловіка-олігарха Алмаза

Заради кого Іванна Онуфрійчук покинула свого чоловіка-олігарха Алмаза. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Так, нещодавно телеведуча повідомила, що повертається до України через свого улюбленця Персика, який чекав на неї в квартирі. Зірка зізналася, що дуже багато разів намагалася відпроситися у чоловіка і з’їздити за тваринкою, але Алмаз називав її божевільною і не відпускав.

Врешті-решт, ведуча добилася свого і разом з мамою вирушила до Батьківщини, щоб забрати пухнастика до Швейцарії. Зірка була водночас і рада поверненню, і не дуже, адже застала своє місто в препоганому стані.

Нагадуємо, що Іванна декілька місяців тому пережила серйозний скандал через її місце телеведучої. Тіна Кароль заявила, що втратила посаду через те, що організатори шоу взяли Івану на комерційній основі.

Схожі статті