34-річна Леся Нікітюк показала вірного друга, який допомагає їй волонтерити: хто поряд з ведучою у непростий час

Телеведуча Леся Нікітюк щодня займається тим, що допомагає захисникам України. Зірка шоу "Орел і Решка" показала друга, який працює разом з нею пліч-о-пліч.

Леся Нікітюк після 24 лютого змінила знімальний майданчик на волонетрські штаби, де щодня сортує гуманітарну допомогу та передає її захисникам України, а також мирному населенню, яке постраждало у ході повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Окрім того, телеведуча встигає підтримувати моральний дух українців завдяки своєму особистому блогу, а також розповсюджує важливу інформацію та новини. Нещодавно у себе в блозі Леся показала друга, який разом із нею займається волонтерством. Це її кудлатий пес Рафаель. Нікітюк настільки обожнює свого улюбленця, що навіть завела йому сторінку в соціальних мережах та веде її від імені собаки.

Як виглядає улюбленець Лесі Нікітюк
Як виглядає улюбленець Лесі Нікітюк

Окрам того, знаменитість розповіла, що зараз знаходиться в рідному Хмельницькому. Там вона організувала притулок для переселенців прямо у своїй школі. Також вона надає гуманітарну допомогу українській армії.

Попри страх війни Нікітюк вирішила залишитися в Україні. При цьому вона не засуджує колег, які таки виїхали за кордон. За її словами, головне, щоб вони допомагали українській армії.

“Кому я там потрібна? Я тут реалізувалася. Люди дивилися програми з моєю участю. Люди робили мене зіркою. Люди робили рейтинг кожної моєї програми… Люди зробили мене тією, ким я є зараз. І як я можу кинути цих людей?” – сказала Нікітюк.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк активно волонтерить

Схожі статті