37-річна Тіна Кароль зачарувала публіку сукнею в українському стилі: співачка змусила пустити сльозу усю Венецію

Українська співачка Тіна Кароль виступила на Венеційській бієнале. Артистка обрала для концерту стильний наряд в українському стилі, яким зачарувала публіку.

Тіна Кароль, як і десятки її колег, продовжує давати волонтерські концерти у різних країнах світу, де збирає кошти для підтримки українських захисників. 22 квітня Кароль завітала до італійської Венеції, де виконала Гімн України перед вшанованою публікою.

Тіна Кароль виступила у Венеції
Тіна Кароль виступила у Венеції

Зацікавив європейських гостей і наряд, який українська виконавиця обрала для виступу. Тіна одягла сукню, стилізовану під традиційний український костюм. На білому полотні красувалися елементи вишивки чорного кольору. Плаття прикрашали широкі рукава, які також характерні для традиційних українських сорочок.

Свій образ виконавиця доповнила класичними чорними туфлями-лодочками та стриманою укладкою. Відзначимо, що наразі Кароль відмовилася від ще однієї “родзинки” свого стилю – макіяжу з яскравою помадою – Тіна виступає на європейських сценах у стриманих образах.

Тіна Кароль виступила у Венеції
Тіна Кароль виступила у Венеції

Співачка також заявила, що наразі українські артистки виступають за збереження та розповсюдження культурної спадщини народу:

“Голос мистецтва завжди чути по всьому світу. Українські митці виступають єдиним фронтом у боротьбі за культурну спадщину своєї Батьківщини. Слава Україні”, – сказала Кароль.

Де зараз знаходиться Тіна Кароль?

Тіна Кароль разом із 13-річним сином Веніаміном перші тижні після повномасштабного вторгнення росії на територію України знаходилися у Варшаві. Тут артистка виступала на волонтерських концертах, а також допомагала переселенцям і збирала гуманітарну допомогу, яку передавала до України. Зараз виконавиця разом із колегами продовжує виступати на європейських сценах для підтримки України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.