Екс-холостячка Ксенія Мішина дала гнівну відсіч фанатам з росії: “Розберуся без ваших тупих порад”

Відома українська акторка Ксенія Мішина побесідувала зі своїми підписниками в коментарях і дала відсіч нахабам з росії. Детальніше в нашій статті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина, як і більшість її колег, важко переживає останні події в Україні. Знаменитість постійно виходить на зв’язок зі своїми підписниками, а також обговорює з ними проблеми, емоції та негативні почуття.

Своєї патріотичної позиції вона тримається без будь-яких виключень. Як з’ясувалося нещодавно, тих, хто з нею не згодний, або вважає, що вона немає рації, Ксенія здатна поставити на місце кількома реченнями.

Ксенія Мішина дала гнівну відсіч фанатам з росії

Як відомо, Ксенія Мішина народилася в Криму. Знаменитість не часто відвідувала батьківщину, зважаючи на політичне становище та незручність маршруту. І тим не менше, там на неї чекала рідна мама і домівка. Акторка виросла у бідній сім’ї, і варто відмітити, що за останні роки, у її рідному районі не змінилося аж нічого.

Мішина постійно показувала підписникам, як виглядає її будинок, подвір’я, тощо. Нещодавно вона зробила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, яку також присвятила своїй Батьківщині. Патріотичний допис супроводжувала архівна фотографія, на який знаменитість постала у дитячому віці.

Але, як відомо, у Мішиної є фанати з росії, які вирішили, що висловлюватися на рахунок Криму, де вона народилася, їй не варто.

Ксенія Мішина дала гнівну відсіч фанатам з росії. Скріншот коментарів під публікацією акторки

Ксенія не стерпіла нахабності відповіла в коментарях, що немає потреби у тупих порадах, а також, що народилася вона в Україні, а не в росії.

Схожі статті