34-річна Настя Каменських з’явилася на публіці у пишних штанях: сумнівів про вагітність дружини Потапа немає

Настя Каменських ще у середині лютого відправилася закордон. Прихильникам вона розповіла, що має на меті подорожувати, але фанатам здається, що поп-діва дещо ще не розповіла.

34-річна Настя Каменських давно мріє про дитину. Присвятивши все життя кар’єрі, вона вийшла заміж лише у 2019 році. Її обранцем став екс-колега по дуету – Потап. У чоловіка на момент одруження вже був син Андрій, який лишився з мамою Іриною Горовою.

Сама поп-діва власних діток ніколи не мала, але кілька років тому стала хрещеною мамою.

21 лютого співачка розповіла, що поїхала у подорож. Вона показала фото, де фанати вже тоді розгледіли акуратний животик.

У коментарях написали:

  • “Беременяшка”
  • “Який пузик”

Нещодавно Настя знову з’явилася на публіці. Вона заспівала на підтримку України. На сцену вийшла у підозріло пишному костюмі, а під час виступу весь час прикривалася жовто-блакитним стягом. У профіль жодного разу співачка не повернулася. До речі, такий самий стиль носила і Катя Осадча, коли була вагітною. Вона відволікала увагу від животика об’ємними жакетами, сукнями та штанями.

“Я неймовірно вдячна всім їм за це, і вдячна організаторам премії за солідарність з Україною. Ви не уявляєте наскільки це важливо для нас, Українців”, – натхненно написала знаменитість.

Цікаво, що Настя вже не вперше виступає перед іспанською публікою. Поп-діва – частий гість тамтешніх телеефірів. Вона не втрачає можливості розповісти европейцям про події на Батьківщині. Завжди співачка звертається по той бік екрану до іспанців з прапором України.

 

 

Схожі статті