40-річний Потап вперше пояснив, чому Настя Каменських не народжує йому дітей: “У нас не виходить”

Відомий український музикант продюсер Потап декілька місяців тому дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про таємні стосунки з Каменських та спільних дітей з нею.

Настя Каменських — успішна співачка, вродлива жінка, кохана дружина, добра подруга, тощо. Але за всі ці роки вона так і не стала матір’ю. На журналістів, які постійно обговорюють цю тему, співачка не ображається. На фанатів, які постійно питають її про майбутнє поповнення, також не тримає зла. Артистка все розуміє, адже і сама хоче дитину. Про це вона зізнавалася неодноразово, однак не розповідала, чому не народжує.

Потап вперше пояснив, чому Настя Каменських не народжує йому дітей

Потап та Настя Каменських попереджали, що збираються покидати Батьківщину
Потап вперше пояснив, чому Настя Каменських не народжує йому дітей

Декілька місяців тому Потап дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “Життя відомих людей”, в якому вперше розповів про те, що дійсно зрадив Ірині Горовій, а також про причину, за якої в них з зірковою дружиною немає дітлахів.

Так, Потап зізнався, що вступив у стосунки зі своєю партнеркою по сцені, будучи одруженим. І дуже про це шкодує.

“Не муч іншу людину. Ну, прийди, скажи, що в нас не виходить. Це було дуже складно. Це було дуже боляче. Тоді серце розбивалося”

Також артист зізнався, що мріє про багатодітну сім’ю. Він хоче не одного малюка від Насті, але пояснює, що Господь поки що не дає їм такої можливості.

“А насправді ми дуже хочемо дітей. І коли вищі сили дадуть, тоді це і станеться. Я хочу п’ятьох дітей. Один є — четверо залишилося”, — сказав він.

Варто відмітити, що єдиний син Потапа не спілкується за Каменських, хоча за офіційною версією між ними все в порядку.

Співачка не приходить на свята до хлопця і їхні з Іриною Горовою життя майже не пересікаються.

Схожі статті