Стрєбкова назавжди втратила шанс повернути Ектора Хіменеса-Браво? Зірка проміняв світловолосу красуню на іншу

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво назавжди залишив Тетяну Стрєбкову в минулому. Усі деталі в статті.

Глядачі добре запам’ятали відчайдушну білявку Таню Стрєбкову, яка усіма силами намагалася привернути увагу колумбійця Ектора Хіменеса-Браво, в якого була до безтями закохана. Пара намагалася побудувати гармонійні стосунки, але після декількох побачень, кулінар зрозумів, що дівчина йому не до смаку.

Стрєбкова назавжди втратила шанс повернути Ектора Хіменеса-Браво

Завдяки своїй харизмі дівчина ще неодноразово з’являлася на екрані і після розставання. І так само загравала з колумбійцем, не втрачаючи надії звернути на себе його увагу. Однак, незабаром Хіменес-Браво пов’язав своє життя з дівчиною Керолайн з Канади і навіть збирався на ній одружитися. Весілля не відбулося через небажання дівчини переїжджати до України, де в її обранця розквітав бізнес.

Стрєбкова назавжди втратила шанс повернути Ектора Хіменеса-Браво

Згодом вибір зірки зупинився на інші дівчині Анні, яка також удостоїлася часті стати нареченою. Вона навіть з’їздила до Колумбії, познайомитися з рідними знаменитості. Втім, на цей раз мрію Ектора одружитися зруйнувала публічність.

Провівши роботу над помилками, Хіменес-Браво знову будує щастя з дівчиною. На цей раз він не готовий показати її публіці, але дає зрозуміти — в них все серйозно. І, здається, на цей раз, у Тетяни Стрєбкової вже немає шансів повернутися у життя Ектора, якщо вона, звісно, на це взагалі розраховувала.

Варто відмітити, що у білявки життя склалося добре. Вона майже не веде соціальні мережі, але з небагатьох публікацій зрозуміло, що вона живе забезпеченим та щасливим життям.

Схожі статті