Син Оксани Марченко найняв людей, які захищатимуть його сім’ю: через вітчима боїться за безпеку своєї родини

Стало відомо, що син Оксани Марченко та пасинок Віктора Медведчука Богдан був змушений винайняти людей, які охороняють територію його будинку.

Не так давно стало відомо про затримання Віктора Медведчука, який два місяці тому покинув місце домашнього арешту та втік. Вочевидь приклад він взяв зі своєї коханої дружини, яка втекла з України що 18 лютого вночі та з ганьбою.

У Оксани Марченко знайшли яйця Фаберже і немислимі купи золота
Син Оксани Марченко найняв людей, які захищатимуть його сім’ю

Цікаво, що паломниця Оксана Марченко не прихопила з собою ні коханого сина Богдана, ні онука Віктора. Вочевидь, телеведуча мала намір повернутися в Україну на початку березня, але все пішло не за планом.

Син Оксани Марченко найняв людей, які захищатимуть його сім’ю

І поки у сімейства активно конфіскують усе нажите чесними і нечесними шляхами майно, Богдан Марченко наймає спеціально підготовлених людей, які цілодобово охороняють його будинок. Можливо, уся справа полягає в тому, що його коханій дружині Катерині постійно надходять погрози соціальній мережі Instagram, про що вона повідомляла особисто.

Син Оксани Марченко найняв людей, які захищатимуть його сім’ю. Скріншот особистої сторінки Катерини Марченко

Начальник Департаменту поліції охорони Сергій Парфенюк повідомив, що контракт на особисту охорону Медведчука було розірвано, коли на Медведчука в Україні наклали санкції, а угода на охорону київського особняка на Медвинській укладено через місяць після втечі Медведчука.

“З того моменту, як до нього було застосовано санкції РНБО, його не охороняють. Цю будівлю ми взяли під охорону 24 березня. Договір було укладено 24 березня”, – сказав Парфенюк.

За його словами, пропозиція надійшла від сина Оксани Марченко – Богдана Марченка. Журналісти бачили, що наприкінці березня будинок на Медвінській виглядав покинутим, а вже 2 квітня там хтось був повідомляє pravda.com.ua.

Схожі статті