У телеведучого Олександра Скічка та його дружини Лізи народилася дитина: зірка став батьком вдруге на Великдень

Відомий український телеведучий Олександр Скічко повідомив, що став батьком вдруге. Його дружина Єлизавета народила дівчинку за кордоном. Усі деталі в статті.

Відомий український телеведучий, а віднедавна і політик Олександр Скічко важко переживав розлуку з вагітною дружиною Єлизаветою Юрушевою. Бізнесвумен відправилася подалі від України, щоб народити здорову дитину.

У телеведучого Олександра Скічка та його дружини Лізи народилася дитина. Олександр Скічко на Євробаченні 2017. Фото взято на протораз мережі.

У телеведучого Олександра Скічка та його дружини Лізи народилася дитина

Раніше пара виховувала сина Єлизавети від першого шлюбу Даніеля, але з Великодня у зіркового подружжя вже двоє дітей. Також у Юрушевої є донька Наталія, проте невідомо, чи проживає вона разом з зірками.

Про народження спадкоємиці Олександр повідомив на особистій сторінці в популярному нині месенджері Телеграм. Чоловік додав, що в нього з’явилася саме донька. Імені новонародженої дівчинки пара поки що не викриває.

Щоб потішити своїх підписників Скічко додав фотографію ручки маленької принцеси, яка з’явилася на світ у світле свято. Дитинка ніжно тримається за пальчик своєї мами.

У телеведучого Олександра Скічка та його дружини Лізи народилася дитина. Фотографія з телеграм каналу Олександр Скічко

Варто відмітити, що зіркова пара — не єдині, хто у такі непрості часи радіє поповненню.

Так, незабаром у відомої української співачки MARUV народиться дитина. У зв’язку з цим артистка вирішила, що їй не обов’язково приймати участь у політичному житті України, за що була засуджена в соціальних мережах. Також корінна одеситка Регіна Тодоренко збирається давати життя другому малюку, і щоб вберегти дитину від зайвого стресу та проблем поїхала з Росії подалі.

Схожі статті