Роман Сасанчин та його дружина Іванна після новини про розлучення повідомили, що вінчатимуться: пара зберегла шлюб

Молода зіркова пара Роман та Іванна Сасанчини повідомили про те, що збираються вінчатися. Подружжю вдалося налагодити стосунки. Усі деталі в статті.

На початку квітня дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна вразила своїх підписників новиною про те, що “вони більше не сім’я”. Користувачі мережі трактували це ствердження, як новину про розлучення.

Роман Сасанчин та його дружина Іванна повідомили, що вінчатимуться
Роман Сасанчин та його дружина Іванна повідомили, що вінчатимуться

Однак незабаром блогерка повідомила, що між нею та її чоловіком стався конфлікт, але розриву не планується.

Натомість Іванна поділилася сподіваннями, що їм з Сасанчиним вдасться налагодити стосунки заради їхньої спільної доньки Елізабет. І варто відмітити, що молодим людям це вдалося.

Роман Сасанчин та його дружина Іванна повідомили, що вінчатимуться

Як відомо, Іванна разом з донькою Лізою та племінницею Міланкою знаходилася у Польщі. Але на Великдень дівчина вирішила повернутися до рідного Тернополя, де разом з Романом пішла до церкви посвятити кошик.

У зв’язку з поверненням вона опублікувала декілька свіжих сторіз на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а також повідомила, що вони з Романом збираються повінчатися, повідомляє Апостроф.

“Присвятили вже наші пасочки. Ідемо з дуже гарною новиною. Ми домовилися зі священиком про те, щоб повінчатися. Ми щасливі”, – сказала Іванна в Instagram.

Необхідно відзначити, що поїздка також була продиктована хвилюванням за її батька, який нещодавно був поранений та доставлений до лікарні.

Тестя Романа Сасанчина важко поранили. Скріншот особистої сторінки дівчини

Деталей стосовно стану чоловіка немає, але наразі відомо, що він проходить лікування у стаціонарі.

Схожі статті