36-річна Ольга Цибульська заявила, що вижене свого чоловіка з дому: “Треба десь брати сили відпускати”

Відома українська співачка Ольга Цибульська розповіла журналістам, як останні події в Україні відобразилися на якості її шлюбу та стосунків з чоловіком.

З кінця лютого відомій українській співачці Олі Цибульській довелося пережити речі, які навіть важко уявити. Артистка не могла зв’язатися зі своїми батьками, які знаходилися в Ірпіні; боялася за життя своєї сім’ї, коли планувала покидати Київ; попрощалася з батьківською домівкою навіки, тощо. Але найстрашніше для сім’ї позаду і Оля приходить до тями.

Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко
Ольга Цибульська заявила, що вижене свого чоловіка з дому

У такі непрості для країни часи велика кількість українських зіркових пар повідомила про розрив або серйозні конфлікти. Тож журналісти поцікавилися у співачки, чи мала вона і такий досвід.

Ольга Цибульська заявила, що вижене свого чоловіка з дому

Ольга Цибульська розповіла в інтерв’ю, яке 23 квітня вийшло на YouTube-каналі ТОР, як війна вплинула на її стосунки з чоловіком, українським бізнесменом Сергієм Грисюком.

Оля Цибульська стрімко набрала вагу
Ольга Цибульська заявила, що вижене свого чоловіка з дому

“Тьху-тьху, у нас все слава богу. Я вдячна чоловікові за те, що він поряд. Він постійно підтримує, постійно допомагає у всіх сенсах. Я хотіла б, щоб ваші стосунки так само вистояли, щоб ви знайшли можливість бути разом, але в житті буває по-різному. Тож десь треба брати сили відпускати. Але ще раз кине шкарпетки не там, вижену з дому”, — зізналася артистка під час розмови блогером.

Необхідно відзначити, що пара виховує разом спільного сина Нестора. Декілька років тому подружжя пережило серйозний конфлікт, який вилився в короткочасний розрив. У той самий період співачка зізнавалася у романі з іншим чоловіком.

Схожі статті