Як виглядає колишній Тіни Кароль, яка виявилася йому не по зубах: “Продовжуємо стосунки, вона мене приховує”

З'ясувалося, що відома українська співачка Тіна Кароль мала романтичні стосунки з співаком Кирилом Туриченко. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Велика історія кохання Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра досі відгукуються у її композиціях та різних інтерв’ю. Однак до зустрічі з продюсером в неї було бурхливе особисте життя. Нещодавно російський виконавець Кирило Туриченко зізнався, що перебував у романтичних стосунках з поп-дівою.

Як виглядає колишній обранець Тіни Кароль

Кирило Туриченко
Як виглядає колишній обранець Тіни Кароль

Роман між майбутніми зірками відбувався у роки їхньої юності. Так, Кирило розповів журналістам, що їхні стосунки були таємними. Майбутня поп-діва не воліла розкривати правду про те, з ким вона проводить час. Також свою роль зіграв той факт, що дівчина була з заможної сім’ї, натомість Кирило не мав нічого за душею.

“Вона тоді була пампушка, дуже симпатична і талановита дівчинка. Тоді були звичайні домашні телефони та листи, ми переписувалися. Потім вона навчалася в Києві, а я в Одесі. Вона грала в мюзиклі “Екватор”, а я в “Ромео і Джульєтті” , це була перша рок-опера в Україні. Ми росли, не спілкувалися, але знали один про одного. Вона виступила на “Євробаченні”, у нас продовжуються стосунки, але вона мене приховує. У мене немає нічого, а в неї є все. Ми зустрічаємося таємно, живемо в одній клуні, коли всі їдуть”,
– поділився спогадами співак.

Варто відмітити, що також у ці не були стосунки з чоловіком на ім’я Олександр. Інший колишній прийшов до неї прямо на “Голос країни”. Але всі вони для неї наче не існували. Тіна Кароль розповідає лише про свого коханого чоловіка Євгена, якому так і не змогла знайти заміни.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.