Доросла донька Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського: як виглядає зіркова спадкоємиця, яка живе у Франції

Відома українська журналістка і телеведуча Лідія Таран має доньку від Андрія Доманського, яка вже виросла і стала дуже схожою на свого зіркового батька.

Лідія Таран — головна білявка “плюсів”, без якої вже неможливо уявити ТСН, хоча й останні два місяці вона в ефір не виходить, бо знаходиться зі своєю єдиною донькою Василиною за кордоном.

Дівчата тимчасово виїхали з України до Франції заради більш безпечного прихистку в ці непрості часи, і навіть там Лідія знайшла можливість працювати за фахом — вона регулярно з’являється на французькому телебаченні, щоб привертати якомога більше уваги до ситуації на Батьківщині.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Доросла донька Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського

Як зараз виглядає доросла донька Лідії Таран і Андрія Доманського

Зв’язок з численними шанувальниками ведуча тримає у соцмережах, де не забуває і показувати сімейні кадри.

Цього разу в Інстаграмі Таран з’явилися святкові фото з 14-річною Василиною — зіркові мама й донька позують біля храму з розфарбованими у колір прапору яєчками та великодніми кошиками:

“Христос Воскрес! І це торжество духу і перемога добра. І Україна переможе! На нашому боці навіть католицький священник у французькому монастирі. Він присвятив частину недільної месси молитві за Україну, її захисників, за якнайшвидший мир на нашій землі. А потім ще і освятив нам символічні, які могли вже тут напекти, пасочки! Оголосив усім, що сьогодні в нас Великдень, тому служба незвичайна, а спільна”, – написала Лідія.

Подивитися, якою виросла донька Таран і Доманського, можна також в її особистому профілі Інстаграм.

Доросла донька Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського
Доросла донька Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.