Як виглядає чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко: красень, який затьмарив самого Сергія Притулу (ФОТО)

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут кілька років тому розпрощалася зі статусом холостячки та вийшла заміж за заможного красеня, якому народила двох дітей.

Ольга Фреймут за роки роботи на українському телебаченні заробила собі статус однієї з найяскравіших та найгостріших на слівце ведучих.

Особливо глядачам подобалося спостерігати за баталіями Олі та Сергія Притули в шоу “Хто зверху?”, допоки їхній тандем не зруйнував “бізнес” — перед стартом зйомок 3 сезону Фреймут перейшла з Нового каналу на 1+1.

За словами Притули, перед цим він взяв з неї обіцянку, що подібного не станеться, однак умови контракту на “плюсах” Ользі прийшлися до душі більше.

Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут
Як виглядає чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко, який затьмарив Сергія Притулу

Варто зауважити, що телезіркам приписували романтичні стосунки, але після розриву співпраці чутки притихли, до того ж особисте життя кожного з них влаштоване.

Як виглядає чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко

У 2015 році Оля закрутила роман з генеральним продюсером Нового каналу Володимиром Локотко, пара довго приховувала відносини від публіки — лише після народження першого спільного сина Валерія Фреймут представила Володимира як свого обранця.

Родина Ольги Фреймут
Як виглядає чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко

Ще через рік у закоханих народилася донечка Євдокія, саме тоді зіркові батьки таємно одружилися, а Ольга навіть взяла прізвище чоловіка.

В одному зі своїх інтерв’ю Фреймут зізналася, що тепер не уявляє, як жила сама:

“Я бачу, як Володя мене від усього оберігає, не засмучує зайвий раз. До цього я думала, що дуже сильна. Та без нього тепер ніяк, наче боюся загубитися”.

Оля Фреймут з родиною
Як виглядає чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко

Втім, зараз телеведуча вимушено в розлуці з коханим, бо у ці непрості часи тимчасово емігрувала до Лондона.

Схожі статті