36-річна Ольга Цибульська поскаржилася, як їй важко знову поратися з господарством самою: “Мене нудить”

Оля Цибульська рідко розповідала про свій побут, але тепер, коли зірка живе далеко від дому, вона поділилася всіма труднощами ведення свого господарства.

Оля Цибульська. Ця яскрава зірка полонила серця українців своєю простотою і відкритістю. Вона залюбки розповідала та показувала своє життя, ділилася успіхами маленького синочка Нестора, але вперше, далеко від дому, показала, як тепер живе насправді.

Співачка не приховувала, що її буденщина стала іншою: тепер вона не робить яскравих макіяжів, не виступає на сцені, а проживає долю звичайної жінки. На плечі артисти лягли повсякденні турботи про дім і навчання дитини.

У сторіз знаменитість поділилася, як важко стало їй справлятися з рутинними справами.

“Мене нудить”, – заявила Оля.

Своїм прихильникам поскаржилася зірка на те, що їй довелося попрасувати силу-силену речей. Попри те, що вона, як виявилося, полюбляє це робити, зараз заняття не пішло легко. Через великий об’єм роботи, Цибульську буквально стало нудити.

Як жила Ольга Цибульська до евакуації?

Цікаво, але ніколи не вихвалялася співоча ведуча своїм будинком чи статками. Завжди у своїх публікаціях вона робила акцент на кар’єру та родину. Втім, дещо вдалося таки підгледіти.

До війни вона обожнювала подорожувати і навіть у жовтні могла дозволити собі відпочинок на морі.

Відпочинок Ольги Цибульської

Так, за геоміткою, яку лишила зірка в Інстаграмі, була вона у недешевому готелі у Туреччині. Обрала для себе – Justiniano Club Park Conti, де вартість за номер складає щонайменше 1800 гривень за добу.

Співачка також багато подорожувала і рідною країною з концертами.

Схожі статті