Катерина Осадча розповіла, як пройшла розмова з Горбуновим щодо всиновлення дитини: “Ми з Юрою вирішили”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча в новому інтерв'ю розповіла про розмову зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим щодо всиновлення дитини.

Юрій Горбунов і Катя Осадча щасливі у шлюбі та виховують двох синів — Івана і Данила, молодшому ще немає й року.

Ведуча “Світського життя” має ще одного спадкоємця, найстаршого, якого народила від першого чоловіка Олега Поліщука.

Коли у зіркової пари з’явився Данило, шоумен неодноразово натякав на те, що зупинятися на цьому не збирається і мріє про дівчинку, навіть підібрав їй ім’я — Марія.

При цьому Осадча ентузіазм коханого не підтримала та зауважила, що треба почекати і спочатку поставити на ноги хлопців.

Осадча розповіла, як пройшла розмова з Горбуновим щодо всиновлення дитини

Але зараз, у ці непрості для України часи, Горбунов чесно зізнався, що вони з Катериною вже розглядають можливість всиновлення сироти.

Нарешті це прокоментувала і сама Осадча, яка в інтерв’ю виданню “НВ Life” розповіла, що така розмова у них з чоловіком дійсно була, але вони потребують часу на підготовку, адже цей крок дуже відповідальний:

“У нас з Юрою була розмова з приводу всиновлення і вирішили, що після того як все закінчиться, ми повернемося до цієї думки. Це дуже нелегка тема, я вважаю, всиновлення — це більш відповідально, ніж народження дитини”.

Вагітна Катерина Осадча намагалася сховати круглий живіт за корсетом
Осадча розповіла, як пройшла розмова з Горбуновим щодо всиновлення дитини

Катя також зауважила, що перше бажання подарувати сироті родину — емоційне, і воно чудове, однак потребує серйозної роботи майбутніх батьків з психологом.

Особисто Осадча вважає, що перед всиновленням необхідно не лише ознайомитися з усіма аспектами виховання дитини, що втратила сім’ю, а й перевірити себе на стійкість:

“Тому ми з Юрою вирішили повернутися до цієї теми згодом”.

Схожі статті