50-річний Ектор Хіменес-Браво давно планує відкрити ресторан у Криму: “Довго не хотів про це говорити”

Україну, як демократичну країну, полюбили багато представників шоубізнесу. Деякі приїхали сюди навіть із далекої Колумбії, щоб організувати тут свій бізнес

Події після 24 лютого 2022 року змінили світогляд людей у ​​всьому світі. Усі зрозуміли, що головна цінність у цьому житті не матеріальні блага, а саме життя. Представники шоубізнесу жили начебто в іншому світі. Шанувальники були шаленіли від них, і всі зірки купалися в променях слави. Але після 24.02.2022 року багато зірок поміняли свої пріоритети. Одні вступили до лав ЗСУ, інші до тероборони, треті почали їздити країною та давати концерти для захисників України, щоб підтримати їх морально. Є зірки, які поїхали за кордон і дають благодійні концерти та таким чином збирають гроші на допомогу Україні. Ектор Хіменес-Браво спершу поїхав з України до рідної Колумбії, побув трохи зі своєю мамою, а потім повернувся до Європи та у Польщі став волонтером та допомагав Україні.

Ектор Хіменес-Браво з перших днів після 24 лютого 2022 року підтримав Україну та гнівно засудив росію
Свою мрію Ектор Хіменес-Браво обов’язково здійснить

Після Ектор Хіменес-Браво вирішив приїхати в Ірпінь і сталь на місці допомагати захисникам та нужденним в Україні. Річ у тому, що український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту “МастерШеф” на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво вважає, що Україна його дім. Тут він мешкає вже 13 років. І Ектор Хіменес-Браво вирішив боротися за Україну до кінця, поки вона не переможе. А потім Ектор Хіменес-Браво має мрію давню. Він хоче поїхати до Криму та відкрити там ресторан. І це буде ресторан на найвищому рівні. Проте щоб там могли їсти та прості, і багаті люди. І цю мрію Ектор Хіменес-Браво обов’язково здійснить. А усі українці знають, що Україна переможе. Ми потім відбудуємо зруйновані міста та села, в тому числі Ірпінь, де хоче жити Ектор Хіменес-Браво. Слава Україні.

Схожі статті