Ектор Хіменес-Браво відрікся від Канади: шеф-кухар розповів, яку країну вважає своїм справжнім домом

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вперше заговорив про те, що Україна — це його дім. Усі деталі в нашій статті.

Наприкінці лютого відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво опинився на своїй Батьківщині. У знаменитості була запланована поїздка до мами та родичів. Декілька тижнів він перебував у Колумбії, але не витримав тиску і полетів до Польщі. Як з’ясувалося пізніше, на нього там вже чекала його молода дівчина, яка вчасно евакуювалася з Києва.

Ектор Хіменес-Браво з перших днів після 24 лютого 2022 року підтримав Україну та гнівно засудив росію
Ектор Хіменес-Браво відрікся від Канади

Ектор Хіменес-Браво відрікся від Канади

Там він займався здебільшого волонтерством і робив те, що вміє краще за все — куховарити. Ектор годував усіх нужденних. А коли з’явилася можливість повернутися до Києва, де в нього є будинок і квартира, він зробив і це.

Варто відмітити, що раніше кухар стверджував, нібито вважає своїм справжнім домом будинок у Канаді. Саме там він почувався добре і міг бути у гармонії з собою. Хоча йому рідко вдавалося поїхати додому, кожен раз для нього був наче свято.

Але як все змінюється! Нещодавно колумбієць створив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій зізнався, що тепер вважає своїм домом саме Україну. Він віддав належне країні, у який побудував успішний ресторанний бізнес, став найвідомішим кулінаром і де має не тільки бізнес, але і нерухомість, друзів, талановитих колег.

Варто відмітити, що цінувати Україну почав не тільки Ектор, але і велика кількість його співвітчизників. Українці вперше за багато років як ніколи об’єднані. Будемо сподіватися, що патріотизм Хіменеса-Браво не пройде, коли все закінчиться і Україна почне відбудовуватися.

Схожі статті