Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс отримала погану звістку з дому: зіркова родина оплакує велику втрату

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс розповіла невтішну новина, яку отримала з дому від чоловіка. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс зуміла підкорити серця співвітчизників своєю щирістю та ніжним ставленням до оточуючих. Не було навіть і сумнівів, що за можливості тележурналістка одразу ж повернеться до роботи, і дійсно, тільки-но вона переконалася, що її сім’я у безпеці, а робота не чекає, Неля повернулася до Києва і розпочала роботу у студії “Сніданок з 1+1”.

Неля Шовкопляс отримала погану звістку з дому

І хоча зірка намагається піднімати собі настрій, погані звістки не припиняють приходити. Нещодавно телеведуча повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що добрий знайомий її сім’ї, воїн з батальйону Азов трагічно загинув.

Неля Шовкопляс отримала погану звістку з дому. Скріншоти особистої сторінки журналістки

Він був однокласником чоловіка Нелі і хоча вона особисто з ним не була близько знайома, Шовкопляс сильно засмутилася. Про це вона повідомила під час технічної перерви у програмі. З невідомих причин у студії стався збій і телеведучі декілька разів були вимушені зупинити віщання.

Варто відмітити, що на цю Пасху Неля Шовкопляс залишилася без родини. На щастя, у самотності її не покинули і телеведуча відсвяткувала з таємничим кращим другом, про якого також розповіла на особистому акаунті. Зірка не приховує того факту, що їй дуже важко балансувати в емоційному плані. Мовляв, не знає, як правильно посміхатися і не впадати у відчай. Неля пояснює, що намагається не засмучуватися сильно, адже у цьому полягає її робота. Також необхідно відмітити, що настрій журналістів сильно передається їхнім глядачам.

Схожі статті