Колишня колега Регіни Тодоренко по “Real’O” Тарабарова неочікувано підтримала співачку: “По-людськи не можу”

Відома українська співачка Світлана Тарабарова, а також колишня подруга Регіни Тодоренко дала свій коментар стосовно поведінки її колеги. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Світлана Тарабарова вперше прокоментувала позицію її колишньої колеги Регіни Тодоренко, яка відмовилася ділитися своїми думками щодо дій російської федерації через те, що боїться за шлюб з Владом Топаловим.

Тарабарова дала журналістам зрозуміти, що ставиться нейтрально до мовчання зірки, а також посилалася на свою солідарність через те, що вона також мати.

Колишня колега Регіни Тодоренко по Real’O Тарабарова неочікувано підтримала співачку

Колишня колега Регіни Тодоренко по Real’O Тарабарова неочікувано підтримала співачку

Світлана не приховую того факту, що насправді не засуджує регіону і розуміє її, як мати. Тобто Тарабарова робить висновок, що Тодоренко чинить так саме заради безпеки своїх дітей. Хоча насправді зірка говорила зовсім інші речі. Нагадуємо, що Влад Топалов має кардинально протилежні Регініним політичні погляди. Через це співачка побачила загрозу їхні сім’ї і зробила висновок, що варто тримати свою позицію при собі.

“Дуже складне питання для мене. Ви знаєте, вона вагітна. Я як мати двох дітей – слів не вистачає. Хочу, як і всі, звільнити свою злість, але по-людськи я не можу. Вона не знайшла слів, на жаль. Я не можу зайняти її позицію, але я теж не можу переходити на темний бік”, – сказала артистка.

Тарабарова дала зрозуміти, що не розділяє позицію колишньої колеги, але і не хоче її якось засуджувати.

Варто відмітити, що небезпека для батьків Регіни навіть не змусила її припинити роботу на телебаченні. В ефірі артистка жартує, посміхається та розважається, роблячи вигляд наче нічого не відбувається.

Схожі статті