Всі чоловіки Камалії: скільки разів насправді найбагатша співачка України виходила заміж до Мохаммада Захура

Найбагатша співачка України Камалія до шлюбу з мільярдером Мохаммадом Захуром мала стосунки з іншими чолвоіками. Дізнайтеся подробиці особистого життя зірки.

Шлюб Камалії і Захура — справжній приклад для наслідування, адже пара вже багато років демонструє взаєморозуміння, теплоту і злагоду в стосунках, а найщасливішими їх зробили двійнята Арабелла і Мірабелла, яких співачка народила у 2013 році після довгих спроб стати мамою.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Всі чоловіки Камалії до Мохаммада Захура

Але до появи в житті Наталії Шмаренкової (справжнє ім’я артистки) заможного принца у неї були й інші чоловіки.

Усі чоловіки Камалії

На самому початку співочої кар’єри Камалія зустрічалася з хлопцем, разом з яким співала в одному гурті, але мама майбутньої зірки Інна Петрівна одразу зрозуміла, що цей парубок — не пара доньці.

Справа в тому, що він аж занадто любив випити, і саме матір зняла зі спадкоємиці рожеві окуляри:

“Ми були у гостях, він бутерброд кинув і він прилип до стелі, а потім звалився на батарею. І каже мамі: “Чим ти мене годуєш?”. Мама тягне дві роботи за нього… Я відкрила очі”, – розповідала Інна Шмаренкова у програмі “Викриття. Післямова”.

Мама Камалії розповіла про її чоловіків до Захура
Всі чоловіки Камалії до Мохаммада Захура

Друге кохання Камалії теж не можна назвати вдалим — обранцем став бандит, який одного разу не хотів випускати її з дому.

Мама співачки тоді розробила справжній план втечі — Наталі довелося позичити грошей у покоївки, ночувати в кущах і на останні копійки їхати потягом до Києва, але все вдалося.

Бандита Камалія змінила на слідчого, тоді вона закохалася по вуха, відмовлялася від концертів, збиралася сама його забезпечувати і навіть грозилася матері, що накладе на себе руки, якщо та буде їй заважати.

Почуття зійшли нанівець після того, як співачка побачила коханого з іншою.

Схожі статті