Історія кохання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта до і після “Холостячки”: що відомо про стосунки пари

За історією кохання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта із захватом спостерігала вся країна. Що відомо про стосунки пари після "Холостячки"?

Відома українська акторка Ксенія Мішина стала першою Холостячкою, яка на очах у всієї країни сповна віддалася почуттям, щоб знайти своє кохання, і зрештою знайшла.

Переможцем романтичного реаліті зірка обрала автора студії “Квартал 95” Олександра Еллерта, симпатію до якого не могла приховати вже з середини сезону.

Історія кохання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Незважаючи на те, що фінальний вибір Мішиної глядачі розкритикували, пара була щаслива і не приховувала свого щастя від публіки.

В соціальних мережах молоді люди регулярно ділилися спільними романтичними фото, розповідали про спільні плани на майбутнє, а жити разом вони почали взагалі майже одразу після фіналу.

Своїх дітей від попередніх стосунків Ксенія і Олександр з легкістю подружили, вчотирьох вирушали в теплі краї і не тільки.

Історія кохання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Фанати вже чекали, коли ж закохані підуть під вінець, однак влітку 2021-го після року відносин Мішина заявила про розставання.

Еллерт при цьому не полишав спроб повернути акторку. Одного разу чоловік влаштував сюрприз екс-холостячці у вигляді польоту на гвинтокрилі, а з висоти пташиного польоту свічками було написано зізнання в коханні.

Пара тоді возз’єдналася, але попередила прихильників, що більше так детально висвітлювати стосунки не буде.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Історія кохання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Та недовго вони були разом — зрештою Ксенія дала відверте інтерв’ю, у якому запевнила, що цій історії кінець, хоча й вона не розлюбила Олександра, а причина в токсичності і аб’юзі з боку обранця.

Еллерт слідом за Мішиною публічно зізнався, що зробить все від себе можливе, аби виправити ситуацію, адже їхні почуття не зникли.

Чи спілкуються герої “Холостячки” зараз, у ці непрості для України часи, невідомо, але шанувальники сподіваються, що спільна біда їх знову об’єднає.

Схожі статті