Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків: скромниця-мама і брутальний батько в шкіряній куртці

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вперше показав своїм шанувальникам, як виглядають його батьки. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник наприкінці лютого прийняв рішення вивезти свою кохану дружину Христину та трьох маленьких синів до Івано-Франківська. Там на них чекали батьки дівчини.

8-річний син Григорія Решетніка щоранку питає у мами, коли закінчиться війна
Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків

Журналіст неодноразово зізнавався, що мріяв одразу ж повернутися до Києва, але його сім’я наполягала на тому, щоб він залишився разом з ними. Як відповідальний голова сімейства, він прийняв рішення підтримувати кохану та спадкоємців. Варто відмітити, що його батьки, які все життя прожили в Миколаєві також опинилися в Івано-Франківську, вочевидь у будинку сватів.

Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків

Раніше телеведучий не показував своїх рідних широкій аудиторії, але ця Пасха стала виключенням. Так, нещодавно на особистій сторінці Григорія Решетніка в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька кадрів з його батьками.

Варто відмітити, що рідні люди телеведучого складають дуже приємне враження. Мати одягнена вельми скромно та зі смаком, а батько, вочевидь віддає перевагу хуліганському стилю, який включає вироби зі шкіри.

Нагадуємо, що не так давно Григорій Решетнік зізнався, що прийняв рішення повністю перейти на українську мову. Раніше чоловік спілкувався російською, так як народився у російськомовному містечку. З дружиною він також спілкувався рідною мовою, поки вона говорила солов’їною. Зараз родина, здається, повністю перейде на українську.

Також пара одразу ж повернулася до Києва, як тільки з’явилася така нагода. Однак ця поїздка принесла більше болю, ніж радості.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.