Оля Цибульська показала свого чоловіка та розповіла, чому соромилася дивитися йому в очі: “Буде друга вагітність”

Відома українська співачка Оля Цибульська показала свого чоловіка на фото та відверто розповіла, чому і через що соромилася дивитися йому в очі.

Оля Цибульська тримає тісний зв’язок зі своїми шанувальниками, але тему особистого життя порушує обережно та вибірково.

Так, особистість коханого чоловіка артистка ретельно приховує, незважаючи на те, що їй регулярно приписують роман з Дзідзьо, з яким постійно порівнюють сина Ольги Нестора. Мовляв, хлопчик дуже схожий на співака, але зірка вже не реагує на подібні чутки.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська показала свого чоловіка та розповіла, чому соромилася дивитися йому в очі

А цього разу у себе в Інстаграмі Цибульська трохи відкрила завісу любовної історії з обранцем та розповіла про першу поїздку з майбутнім чоловіком до Львова:

“Не відкладай на “колись” або історія одного готелю довжиною в 7 років. Наш перший спільний Львів трапився в готелі Vintage Boutique Hotel. Дуже багато років тому. Номер тоді вразив простотою і вишуканістю. Підвечір ми спустились у винний погріб, бо подарували собі першу в житті дегустацію вин. Було дуже цікаво і п’яно у всіх сенсах. Маленькі ковтки та закохані погляди робили свою справу. Пригубили так по ковтку декілька сортів… І я вирубилась. На ранок трохи соромилась дивитись йому в очі”.

Коли Цибульська просила вибачення в обранця за зіпсовану романтику, він взяв з неї обіцянки повернутися туди вже втрьох — з їхньою дитиною:

“Пройшло багато років. Мінімум 7. Нестору 7. Ми постійно відкладали поїздку, бо завжди було щось важливішим, ніж сентиментальні мрії”.

Але зараз, у ці непрості часи, вони там втрьох, за що Оля дякує Богу.

Свою розповідь Цибульська доповнила кількома світлинами з чоловіком, а коментатори у захваті від прочитаного і побаченого:

  • “Олічка, бережіть своє щастя!”;
  • “Такі милі і ніжні обоє, аж світяться від щастя. Любові і радості вам, здійснення всіх ваших мрій”;
  • “Оля, буде друга вагітність. Полюбе. Щастя вам”.
Оля Цибульська показала свого чоловіка та розповіла, чому соромилася дивитися йому в очі
Оля Цибульська показала свого чоловіка та розповіла, чому соромилася дивитися йому в очі

Схожі статті